Epson V-550 skanneri

Foka tuotekoodi 871B11B210303

PERFECTION V550 PHOTO
 
Perfection V550 Photo on monipuolinen valokuvaskanneri, joka antaa vanhoille valokuvillesi uuden elämän. Voit helposti skannata erilaisia negatiivi- ja positiivifilmejä – jopa keskikokoisia filmejä – ja muuntaa vanhat valokuvat kirkkaiksi, selkeiksi digitaalikuviksi Digital ICE® -tekniikan ja Epson Easy Photo Fix -ohjelmiston avulla.
 
Nopea ja laadukas skannaus
Epsonin Matrix CCD -tekniikka ja 6 400 dpi:n optinen tarkkuus takaavat, että laite tallentaa kaikki yksityiskohdat. Nopean ja energiatehokkaan Epson ReadyScan LED -tekniikan ansiosta skannerin lämpenemisaika on hyvin lyhyt, joten voit aloittaa valokuvien ja filmien skannaamisen ilman viivytyksiä.
 
Vanhojen valokuvien entistäminen
Digital ICE -tekniikan avulla voit korjata vahingoittuneen filmin ilman aikaa vievää retusointia. Tekniikka poistaa epätäydellisyydet, naarmut ja sormenjäljet skannatusta filmistä automaattisesti. Voit myös elävöittää vanhat valokuvat Epson Easy Photo Fix -ohjelmistolla, joka kirkastaa haalistuneet värit, poistaa pölyjäljet ja korjaa kuvan valotusta.
 
Negatiivit digitaalisiksi
Sisäisen filmiyksikön avulla voit skannata kerralla kaksi 35 millimetrin negatiivia (12 kuvaa) tai neljä 35 millimetrin diakuvaa. Voit skannata myös keskikoon filmejä. Lisäksi voit skannata jopa kaksi A2-kokoista sivua, kuten suuria valokuvia, sanomalehtijuttuja tai julisteita, käyttämällä ArcSoft® Scan 'n' Stitch Deluxe™ -ohjelmistoa1.
 
Skannaus pilvipalveluun
Epson Easy Photo Scan -toiminnon avulla voit skannata suoraan haluamiisi sosiaalisen median sivustoihin, valokuvien jakosivustoihin tai muihin pilvitallennuspalveluihin. Pääset käsiksi valokuviisi lähes missä tahansa ja jakaa ne helposti ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa.
 
Energian säästö
Valokuvaskannerin lähes olematon lämpenemisaika ja hyvin pieni energiankulutus auttavat pienentämään sähkölaskua ja ympäristövaikutuksia.
 
KEY FEATURES
 
Korkealaatuinen skannaus
6 400 dpi:n optinen tarkkuus
Digital ICE®
Vanhojen ja vahingoittuneiden filmien entisöinti
Skannaus pilvipalveluun
Valokuvien lataus suoraan Internetiin
Filmiyksikkö
Filmi, diat ja keskikoon filmit
Pikakäynnistys
ReadyScan LED -tekniikka