Sigmalla tuotteiden huippulaatu syntyy rakkaudesta valokuvaukseen. Sigma arvostaa valokuvaajan intohimoa tallentaa ja ilmaista elämän ainutlaatuisia hetkiä. Sigma kehittää jatkuvasti uusia tuotteita joilla nämä hetket tallentuvat huippulaadukkaasti valokuvaajan haluamalla tavalla.

  

 

  Sigma oma tuotantojärjestelmä tarjoaa joustavuutta tuotesuunnitteluun ja tuotteiden    huippulaatua.

 

   Kaikki tuotannolliset haasteet ja kehitysehdotukset käsitellään tuotantoprosessissa paikan päällä. Tämä    mahdollistaa nopean kommunikoinnin läpi koko tuotantoketjun. Suhteellisen pienenä yrityksenä Sigman    vahvuudet ovat joustavuus ja nopeus valmistettaessa huippulaadukkaita tuotteita. Jatkuva palauteenanto  ja  asiantuntijuus mahdollistavat innovatiivisen tuotesuunnittelun, tuotannon tehokkuuden ja tuottavuuden.

 

 

 

 

Aizun tehtaan integroitu tuotanto kattaa kaiken muoteista osiksi.

Sigman ainutlaatuinen, integroitu tuotantojärjestelmä mahdollistaa nopeat muutokset heti paikan päällä. Kaikki tuotannossa tarvittava valmistetaan saman katon alla: hiomalaikat, muoviosat, maalaus, asennusalustat, ruuvit ja muut osat sekä työstömuotit ja kokoonpano. Kaikki objektiivit, kamerat ja salamavalot valmistetaan Aizun tehtaalla. Sigman vahvuutena on myös tuotantolinjojen nopea sopeutuminen muuttuneisiin tuotantosuunnitelmiin.

 

 

 

 

 

   Sigma: vastuullinen valmistaja valokuvausmarkkinassa.

 

   Sigman tarina alkaa Aizun tehtaasta. Tehtaan perustamisesta asti Sigma on pyrkinyt kasvamaan ja        kehittymään osana paikallista yhteisöä. Sigman perustaessa tehtaansa Aizuun se myös sitoutui  kantamaan  taloudellisen ja kulttuurillisen vastuun paikallisessa yhteisössä. Kansainvälinen markkina voi  olla pääpainopiste  alue mutta vastuunotto alkaa kotimaasta.