Epson SC-P6000

Ei varastossa
SKU
871C11CE41301A0
ÿþ24 tuuman pro-valokuvatulostin
Tuota tasaisen laadukkaita, tarkkoja ja kestäviä ammattitasoisia valokuvia ja taidekuvia erilaisille tulostusmateriaaleille

24 tuuman tulostin
Laaja värintoisto
Erinomainen valonkestävyys

Nosta ammattitasoisten valokuvien ja taidekuvien laatu uudelle tasolle SC-P6000:n avulla. Kahdeksan värin mustesarjalla ja Epson TFP PrecisionCore -tulostuspäällä varustettu, laajan värispektrin toistava laite tuottaa tarkkaa ja kestävää jälkeä. Tätä edistyksellistä tekniikkaa on täydennetty lukuisilla helppokäyttöisillä toiminnoilla, joiden ansiosta käyttäjät voivat nauttia huippuluokan tulostustyökalusta.

Yleiskuva

Laaja värintoisto
Kahdeksan värin UltraChrome HD -pigmenttimustesarjalla varustettu SC-P6000 toistaa laajan Pantone®-sertifioidun1 värialueen ja tuottaa erittäin laadukasta ja tarkkaa, väreiltään kirkasta ja eloisaa jälkeä. Edistyksellisessä mustavalkotilassa voi luoda upeita tulosteita, joille ovat ominaisia tiheät, syvät ja täyteläiset mustan sävyt ja erittäin pehmeät värit.

Luotettava ja tehokas
Epson TFP PrecisionCore -tulostuspään ja automaattisen suuttimen tarkistustoiminnon ansiosta käyttäjät voivat olla varmoja tulosteiden erinomaisesta laadusta. Epson Colour Calibration -apuohjelma ja valinnainen X-Rite-pohjainen Spectroproofer varmistavat nopean ja tarkan värinmittauksen, mikä takaa yhtenäisen värintoiston kerta toisensa jälkeen ilman kalliita lisäosia.

Helppokäyttöinen
Tulostin on joka suhteessa suunniteltu helppokäyttöisyyttä ja luotettavuutta ajatellen. Tulostusmateriaalin vaihto käy selkeän LCD-ohjauspaneelin ja valikon ansiosta nopeasti ja helposti, kun taas 350 ml:n ja 700 ml:n erilliset mustepatruunat pidentävät mustepatruunoiden vaihtoväliä. Valinnaisen 320 Gt:n kiintolevyn ansiosta käyttäjät voivat tehdä tietokoneissaan tilaa ja tallentaa useita töitä tulostimeen tulostusta varten.

Kestävät kuvat
Huippuluokan valonkestävyyden ansiosta tulosteet näyttävät hyviltä vielä pitkään niiden luonnin jälkeen. Premium Glossy Photo Paper -paperille tulostetut kuvat kestävät jopa 60 vuotta2.
Key Features

UltraChrome HD -pigmenttimusteet
Tuottaa korkeatasoiset Pantone®-sertfioidut värit
Epson TFP PrecisionCore -tulostuspää
Varmistaa tulostuksen yhtenäisyyden, laadun ja luotettavuuden
Erinomainen valonkestävyys
Premium Glossy Photo Paper -paperille tulostetut kuvat kestävät jopa 60 vuotta2.
Riittoisat mustepatruunat
Entistä pidempi vaihtoväli
Helppokäyttöinen
Selkeä LCD-ohjauspaneeli ja syöttökaraton paperinsyöttö

1. - PANTONE®-tuotemerkin omistaa Pantone LLC. 2 - Luku on arvio, joka perustuu JEITA CP 3901A -standardin mukaisiin mittauksiin: " Kiiltävä paperi (A4-koko) " Lämpötila 23 °C " Ilmankosteus 50 %
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Epson SC-P6000