Epson DS Trans Multi-Purpose 61cmx91,4

Ei varastossa
SKU
871C13S045480
DS TRANSFER MULTI-PURPOSE 61CM X 91.4M
Kuivuu nopeasti, jäykät materiaalit
 
DS Transfer Multipurpose Paper on monipuolinen, helppokäyttöinen sublimaatiosiirtopaperi, jossa tuottavuus on kaikki kaikessa. Se sopii täydellisesti jäykkien materiaalien, kuten iPhone-koteloiden, alumiinin, puun ja keramiikan, valmistajille. Se on keskiraskas, nopeasti kuivuva, hengittävä sublimaatiosiirtopaperi, jolla saa aikaan valokuvauksellista jälkeä ja joka on saatavilla kustannustehokkaasti pitkinä rullina.
 
Monipuolinen
DS Transfer Multipurpose Paper on suunniteltu erityisesti koristeelliseen musteensiirtoon koville alusmateriaaleille. Se on kuitenkin monipuolinen ja sopii myös polyesteripohjaisiin tekstiileihin. Se on yhteensopiva Epson UltraChrome DS -musteiden sekä Epsonin digitaalisten sublimaatiotulostinten SureColor SC-F6000, SC-F7000 ja SC-F7100 kanssa. Se toimii myös kolmansien osapuolien RIP-järjestelmien kanssa, mikä maksimoi liiketoiminnan joustavuuden.
 
Helppokäyttöinen
105 g/m2:n painonsa ansiosta DS Transfer Multipurpose Paper pysyy vakaana musteensiirron aikana eikä aallotu. Väriprofiilit ovat saatavilla tunnetuille kolmansien osapuolien RIP-ratkaisuille.
 
Entistä tuottoisampi
Koska tässä paperissa käytetään nopeasti kuivuvaa pinnoitetta, joka on optimoitu koville alusmateriaaleille, se säästää arvokasta aikaa. Pitkien rullien ansiosta se on taloudellinen kaikille pienille ja keskisuurille tuottajille, jotka käyttävät sublimaatiopaperia pehmeille ja jäykille materiaaleille.
 
Pienempi mustehukka
Tehokkaasti mustetta siirtävä DS Transfer Multipurpose Paper varmistaa pieninä pysyvät hukkamustetasot, mikä auttaa pitämään tuotannon yhtenäisenä ja taloudellisena.
 
Hengittävä rakenne
Koska paperi on erityisesti suunniteltu rakenteeltaan hengittäväksi, mustehöyry dispergoituu paperin läpi kuvansiirtoprosessin aikana, joten kuvat ovat entistä terävämpiä ja selkeämpiä.
 
Versatile
DS Transfer Multipurpose Paper is designed specifically for decorative ink transfer to hard substrates. However, it's versatile, also working with polyester-based textiles. It's compatible with Epson UltraChrome DS inks and Epson's SureColor SC-F6000, SC-F7000 and SC-F7100 digital dye sublimation printers. It also works with third-party RIP systems for maximum business flexibility.
 
Easy to use
Thanks to its 105g/m2 weight, DS Transfer Multipurpose Paper remains stable during ink transfer and is resistant to rippling. Colour profiles are available for well-known third-party RIPs.
 
Boosts productivity
Since it uses a quick-drying coating - optimised for hard substrates - this paper will save you valuable time. Long-length rolls make it economical for all low-to-medium producers using dye-sub transfer paper on soft and rigid materials.
 
Waste less ink
Boasting a high ink transfer, DS Transfer Multipurpose Paper consistently ensures low ink wastage levels, which helps keep production consistent and economical.
 
Breathable design
Specially designed to have a breathable structure, ink vapour disperses through the paper during the image transfer process, which results in sharper, clearer images.
Lisätietoja
EAN 8715946552484
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Epson DS Trans Multi-Purpose 61cmx91,4