Epson Cold Press Natural A3+/25

Ei varastossa
SKU
871C13S042300
COLD PRESS NATURAL, A3+, 25 ARKKIA
Tämä pH-puskuroitu ja 100 % puuvillapohjainen paperi ei sisällä happoa, ja sen paino on 340 g/m². Sen pinta on kirkkaanvalkoinen ilman valkosävytteitä sekä hienorakenteinen sopien erinomaisiin väri- ja mustavalkojäljennöksiin. Paperissa on kontrastisen värien toiston takaava erittäin korkea D-Max, minkä lisäksi se kuivuu hetkessä ja luo laajan värialueen.
 
Taiteilijat ja valokuvaajat tarvitsevat työssään lukuisia eri materiaaleja. Epson on ylpeä voidessaan esitellä uusimman digitaaliseen tulostukseen sopivan Cold Press -luonnonpaperin. Tämä 100 % puuvillapohjainen, puskuroitu ja hapoton paperi on pinnoitettu erikoispinnoitteellamme, ja yhdessä Epsonin UltraChrome-musteiden kanssa se luo poikkeuksellisen laajan värialueen ja korkean D-Maxin. Niin valokuvaajat kuin taiteilijatkin pitävät sen samettimaisesta pinnasta, joka tuntuu autenttisen vanhanaikaiselta. Yhdistämällä vakuuttava taidenäyttelykuville sopiva puuvillapaperi Epsonin teknologiaan on saatu paperi, josta tulee monivuotinen klassikko.
 
Artists and photographers require a variety of media surfaces for their professional work. Epson is proud to introduce its latest cotton paper for digital printing, Cold Press Natural Paper. With a base that is 100% cotton rag, pH buffered and acid free, this paper has a specially designed coating, giving exceptional colour gamut and high D-Max when used with Epson’s Ultrachrome Inks.
The velvet type surface is a favourite of photographers and artists alike, offering an authentic antique feel. Combining impressive fine art cotton with Epson technology has created a paper that will be a classic for years to come.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Epson Cold Press Natural A3+/25