Burrel Edge HD + 4G lähettävä riistakamera

Varastossa
SKU
I820023
329,00 €

BURREL EDGE HD+ 4G -PERUSPAKETTI PARISTOILLA

Lähettävä Burrel Edge HD+ 4G -riistakamera aloittaa riistakameroiden uuden aikakauden siirtämällä riistan kuvaamisen ja omaisuuden valvonnan 4G-aikakauteen. 4G-verkon lisäksi 2G- ja 3G-verkkoja hyödyntävän lähettävän riistakameran älykäs automatiikka pitää huolen yhteyden säilymisestä myös verkon vaihtuessa.

Edge-riistakameran hyödyntämä 4G-teknologia mahdollistaa entistä nopeamman ja entistä suurempien ja laadukkaampien tiedostojen lähetyksen. Edge HD+ 4G -riistakamera kykeneekin lähettämään peräti 12 megapikselin kokoisia teräviä kuvia sekä 20 megatavun kokoisia HD-laatuisia videoita.

Katkeilematon ja nopea yhteys mahdollistaa niin ikään entistä monipuolisemmat etäohjausominaisuudet, kuten muistikortin etätyhjennyksen sekä etäajastimen, jonka avulla säädät kameran kuvaamaan esimerkiksi vain tiettyinä viikonpäivinä.

Jo vanhastaan edistyksellinen Edge-riistakameratuoteperhe jatkaa kehitystään myös pienien käyttöä helpottavien ominaisuuksien saralla, sillä Edge HD+ 4G -riistakamerassa on täysin uusittu takakuori, joka mahdollistaa kameran avaamisen myös verkkovirran tai ulkoisen akun ollessa kytkettynä.

Pakettiin sisältyy:

 
Burrel Edge HD+ 4G -lähettävä ja etäohjattava riistakamera
16 GB:n muistikortti
12 kpl AA-paristoja
Riistakameran asennuspalvelu (sis. mm. Burrel video -liittymän avauksen ja asennuksen)
Burrel video 6,90 ?/kk
 
Laajakaistaliittymä riistakameran etäohjaukseen ja kuvien sekä videoiden lähetykseen. Nopeus download 256 kbit/s, upload 2 Mbit/s, toimii 2G-, 3G ja 4G-verkoissa. Sis?lt?? puheominaisuuden, rajoittamaton tiedonsiirto, puhelut normaalihintaisiin kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymiin 0,14 ?/min. Liittymän kk-hintaan sisältyy 100 kpl SMS/MMS-viestiä, ylimenevät tekstiviestit 0,091 ?/kpl (Saunalahti-liittymiin 0,06 ?/kpl), multimediaviestit 0,192 ?/kpl. Avausmaksu 4,90 ?.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Burrel Edge HD + 4G lähettävä riistakamera